Create. Take risks. Live your passion.


Dream it.


Na het behalen van mijn diploma's Master in de Strategische Communicatie en leraar aan de Universiteit Antwerpen, was ik leerkracht PAV in het deeltijds beroepssecundair onderwijs. 


Een auto-ongeval, dat me een chronische whiplash en gezondheidsklachten bezorgde, veranderde mijn leven. Ik had constant pijn, geen energie en ook mentaal ging ik door een moeilijke periode.


De klassieke geneeskunde kon me niet helpen bij mijn herstel, dus ging ik zelf op zoek naar oplossingen. Ik begon non-toxisch te eten en schrapte een aantal voedingsmiddelen, waardoor ik me veel beter voelde en mijn herstel een boost gaf. 


Wish it.


Mijn auto-ongeval deed me nadenken over het pad dat ik was ingeslagen. Van de ene op de andere dag gaf ik mijn vaste job op en begon ik aan een nieuw, spannend avontuur. Ik opende een food, fashion & feel good store in Beveren.


Steeds meer experimenteerde ik in mijn keuken met nieuwe, pure recepten en merkte ik wat het effect van voeding op mijn lichaam was. WAT was duidelijk, maar ik wou ook het WAAROM weten en me nog meer verdiepen in zelf (gezonde) recepten ontwikkelen. 


Do it.


Ik zette mijn tanden in verschillende opleidingen en behaalde diploma's van: brood- en banketbakker, ijsbereider, chocolatier, natuurvoeding, gluten- en lactosevrij (dieet)kok, orthomoleculaire geneeskunde ...


Mijn passie voor voeding werd steeds groter en leidde in 2017 tot de opstart van mijn eigen merk Bites of Eden. Bites of Eden staat voor de combinatie van gezond en puur eten en af en toe kwalitatief snoepen. Die balans is de enige gezonde levensstijl en de oplossing voor veel klachten. 


Keep going.


Mijn pand was te klein en had niet de ideale ligging, dus besloot ik om te verhuizen. Een hevige brand in het handelspand naast het mijne gaf me de kans om 6 maanden vroeger dan gepland te verhuizen naar een groter, centraler gelegen pand in winkelstraat Warande in Beveren. Ik zette alles op alles en werkte dag en nacht, zodat ik op 14 december 2018 (amper 3,5 maanden na de brand) mijn Bites of Eden Smaakboetiek kon openen. 


Share it.


Kom de Bites of Eden producten en Bites of Eden Smaakboetiek ontdekken.

Kijk met je ogen.

Ruik met je neus.

Proef met je tong.

Geniet met je hart.


Bewust stilstaan, kiezen, onthaasten en vooral ... genieten!

Welkom!